Over ons » Locatie

Leslocatie
De centrale leslocatie voor de college's van de Master Leren en Innoveren is de Marnix Academie in Utrecht. Daar ontmoet je medestudenten (collega-docenten uit po, vo, mbo, hbo) vanuit alle regio's.

Leerkringen
De leerkringen vinden in principe plaats op de Marnix Academie. De (onbegeleide) leerkringen kunnen daarnaast plaatsvinden op de hogescholen in Amsterdam, Zwolle en Helmond. Er is dus altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Startseminar
De master start met een tweedaags seminar met een overnachting op een externe locatie in de buurt van Arnhem. 

Faciliteiten Marnix Academie
De leerwerkomgeving, waar studenten en medewerkers de gelegenheid hebben zelfstandig te werken, heeft 120 werkplekken, waarvan 60 computerwerkplekken, en biedt uitgebreide kopieer- en printvoorzieningen. Er is een mediatheek waar je met je collegepas boeken kunt lenen. In het bedrijfsrestaurant kun je onder andere (belegde) broodjes, soep, salades en warme en koude snacks met pinpas betalen.

Bereikbaarheid
De Marnix Academie is gevestigd op de Vogelsanglaan 1 te Utrecht. De Marnix Academie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De academie ligt op loopafstand (circa 15 minuten) van NS station Utrecht Overvecht. Zowel van station Utrecht Overvecht als vanaf Utrecht Centraal Station rijden bussen naar de Marnix Academie. Neem je buslijn 7 vanaf het Centraal Station? Dan zijn de haltes 'Eykmanplein' of  'Hijmans van den Berghlaan' handige uitstaphaltes om naar de Marnix Academie te lopen. Klik hier voor OV reizigersinfomatie.

Ook met de auto is de Marnix Academie goed bereikbaar. Houd er wel rekening mee dat je van maandag t/m vrijdag tussen 06.00 en 11.00 uur 's ochtends 2,93 euro per uur betaalt voor een parkeerplaats aan de openbare weg. Na 11.00 uur kun je in de omgeving van de Marnix Academie vrij parkeren. De Marnix Academie heeft een kleine eigen parkeerplaats, maar deze is alleen beschikbaar voor medewerkers. 

 

Meer weten? Kom naar onze voorlichting!