Organisatie » Locatie

Leslocatie
De centrale leslocatie voor de college's van de Master Leren en Innoveren is de Marnix Academie, Vogelsanglaan 1 in Utrecht. Daar ontmoet je medestudenten (collega-docenten uit po, vo, mbo, hbo) vanuit alle regio's.

Leerkringen
De leerkringen vinden in principe ook plaats op de Marnix Academie. De (onbegeleide) leerkringen kunnen daarnaast plaatsvinden op de hogescholen in Amsterdam, Zwolle, Doetinchem en Helmond. Er is dus altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Startseminar
De master start met een tweedaags seminar met een overnachting op een externe locatie in de buurt van Arnhem. 

 

Faciliteiten Marnix Academie
De leerwerkomgeving, waar studenten en medewerkers de gelegenheid hebben zelfstandig te werken, heeft 120 werkplekken, waarvan 60 computerwerkplekken, en biedt uitgebreide kopieer- en printvoorzieningen. In het bedrijfsrestaurant kun je (belegde) broodjes, soep, salades en warme en koude snacks met pinpas betalen.

Bereikbaarheid
De Marnix Academie ligt centraal in Utrecht en is met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken vanuit alle delen van het land. Ook met de auto is de Marnix Academie goed te bereiken. Houd wel rekening met de parkeerruimte. De Marnix Academie heeft een kleine eigen parkeerplaats, maar deze is alleen beschikbaar voor medewerkers. Parkeren in de buurt is betaald van 06.00 tot 11.00 uur. Na die tijd is het gratis.

Meer weten? Kom naar onze voorlichtingsavond of middag!