Proefstuderen Master Leren en Innoveren

Wil je echt ervaren hoe het is om de master te volgen? Kom dan bij ons proefstuderen. Je volgt dan twee online lessen die met elkaar samenhangen. Zo krijg je een goed beeld van de praktische manier waarop we onderwijs geven.

Wat is proefstuderen?

Proefstuderen is een online programma van 2 avonden. Je maakt tijdens deze 2 avonden een eerste begin met de master Leren en Innoveren. Samen met andere proef-studeerders neem je deel aan diverse onderwijsactiviteiten. Op deze manier ervaar je hoe het is om de master te volgen. Je maakt kennis met je toekomstige medestudenten, proeft de sfeer en krijgt een indruk van de hele opleiding.

Data proefstuderen

Het proefstuderen vindt plaatst op woensdag 5 en woensdag 19 april van 19.30 tot 21.00 uur. Het is belangrijk dat je beide dagen aanwezig kunt zijn, want de dagen hangen met elkaar samen. Je ontvangt een aantal dagen voor de eerste online proefstudeer avond een uitnodiging met een link. 

Interesse? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Heb je vragen over proefstuderen of heb je een vraag die je nu graag beantwoord wil hebben? Neem contact op via info@lereneninnoveren.nl

Meld je aan voor het proefstuderen

Naam