Master Leren & Innoveren scoort bovengemiddeld goed in de Keuzegids én is opvallend populair

master-leren-innoveren-proefstuderen

De masteropleidingen van de Marnix Academie worden zeer positief genoemd in de Keuzegids masters 2022. De Master Leren & Innoveren valt op met bovengemiddeld hoge scores én een hoog aantal eerstejaars.

Beoordeling master Leren & Innoveren

De Master Leren en Innoveren hoort, net als vorig jaar, bij de vier hogescholen met de meeste eerstejaars. De Master Leren en innoveren scoort in deze Keuzegids op basis van de NSE 2021 bovengemiddeld op vier van de vijf thema’s: inhoud, toetsing, voorbereiding loopbaan en sfeer. Op het onderdeel docenten scoort de Master Leren en innoveren gemiddeld. De Marnix Academie biedt deze master aan in samenwerking met Hogeschool De Kempel, Hogeschool KPZ, Iselinge hogeschool en Hogeschool iPabo.

Over de MLI

De Master Leren en Innoveren is ontwikkeld om ambitieuze leerkrachten op te leiden tot teacher leaders. Als teacher leader ben je op je eigen school de voortrekker bij verbeteringen in het onderwijs. Vernieuwingen kunnen plaatsvinden in je eigen klas, op bouw- of leerjaar niveau of in de hele school. Als afgestudeerde teacher leader werk je als projectleider in de school. Je brengt samen met je collega's en met behulp van onderzoek vernieuwingen en verbeteringen aan. 

Benieuwd naar deze master? Bezoek een voorlichting of lees meer op de website